כמו כן, נתייחס לפן התפעולי הקשור בבחירת והכשרת צוות העובדים, מערך המשלוחים, חלון הראווה הדיגיטלי של המקום והקמת מועדון הלקוחות.
אנו עוסקים גם בפיתוח עסקים קיימים ומעמידים לרשותם מעטפת שירותים המשקפת ראייה מעמיקה של צורכי העסק.
אנו מובילים בעלי מסעדות, בתי קפה, פיצריות, ברים ומטבחים מוסדיים להשיג רווחיות פיננסית ולמצוינות בשירות.
באמצעות המודלים הבלעדיים שלנו, נעניק לכם כלים להקמת מסעדה ולניהולה המוצלח. הצוות שלנו יבחן את ההיתכנות הכלכלית, יבנה את הקונספט, ירכיב את תפריטי האוכל והאלכוהול.